Paipai ka palapala i ka pale ʻana i nā martyrs

Na ZHANG YANGFEI |KINA LA |Hana hou ʻia: 2022-03-28

Ua hoʻopuka hou ke aupuni Kina a me ka Central Military Commission i kahi palapala e manaʻo nei e hoʻomaikaʻi i ka mahalo a me ka pale ʻana i nā martyrs.

Ua ʻōlelo ʻia e hoʻokomo ʻia nā kānāwai hou aku, nā hoʻoponopono a me nā kulekele kākoʻo e kūkulu i kahi ʻōnaehana hana hoʻomaikaʻi martyr.

Pono e loaʻa i nā ʻohana o nā martyrs ke kōkua a me ka mālama ʻana e pili ana i ke olakino noʻonoʻo, ola, hale, penihana, mālama olakino, hana, hoʻonaʻauao a me nā lawelawe ʻē aʻe.Pono nā luna e hoʻoikaika i ke kākoʻo kulekele e kōkua ana i nā ʻohana martyr e loaʻa nā hana a i ʻole e hoʻomaka i nā ʻoihana.

Ua noi pū ka palapala e hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o nā hale hoʻomanaʻo martyr, hoʻomaikaʻi i ko lākou pale a me ka hoʻokele ʻana ma o ka wehewehe ʻana i nā kuleana, a me ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana ʻike i kā lākou mālama ʻana.

Ua koi ʻia hoʻi e hoʻolaha a hoʻolaha i nā moʻolelo martyrs, a me ka hoʻokō ʻana i nā hana no ka lehulehu e hoʻomaikaʻi a hoʻomanaʻo i nā martyrs a e aʻo mai i ko lākou ʻuhane.

Ua ʻōlelo ʻia e hoʻonohonoho nā kula i nā kipa maʻamau i nā hale hoʻomanaʻo martyr, a e paipai ʻia ka poʻe kākau e hana i nā mea kākau moʻolelo maikaʻi loa e hoʻolaha i nā moʻolelo o nā martyr a hoʻolaha i ko lākou ʻuhane.

Pono e hoʻomau ka ʻimi ʻana i nā koena o nā martyrs i nalowale a me nā lālā o ko lākou ʻohana, a pono e hoʻopau nā mana i nā huaʻōlelo a i ʻole nā ​​​​hana e hoʻohuli, hōʻino, hōʻino a hōʻole i kā lākou mau hana a me ka ʻuhane.

Mea Pahū Pahū a me ka ʻImi Laʻau Laau

Hoʻokumu ʻia ka mea hana ma ke kumu o ka ionka neʻe ʻanaspectrum (IMS), me ka hoʻohana ʻana i kahi kumu ionization non-radioactive hou, hiki ke ʻike a nānā i ka trace explosive.a me nā lāʻau lapaʻaunā ʻāpana, a hiki i ka ʻike ʻike i ka pae nanogram.Hoʻopili ʻia ka swab kūikawā a hoʻohālikelike ʻia ma ka ʻili o ka mea kānalua.Ma hope o ka hoʻokomo ʻia ʻana o ka swab i loko o ka mea ʻike, e hōʻike koke ka mea ʻike i ke ʻano kikoʻī a me ke ʻano o nā mea pahū.a me nā lāʻau lapaʻau.

he 35
he 38

Ka manawa hoʻouna: Mar-28-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: